בעיה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/09/2008 | 00:12 | מאת: בחורה

בזמן האחרון אני חשה רגש מסוים שאני רואה בחורה והחזה שלה חשוף וכדומה.. או תמונות של בחורות חצי ערומות, סרטים של בנות ביחד. כל חיי ואני בת 23 נמשכתי רגשית לבחורים אך אף פעם לא הייתי לי שום היתנסות עם גבר וכמובן לא עם אישה. אני חשה בילבול רב!! הבעיה שלי שאף פעם לא הייתה לי קירבה לגבר כי אני נלחצת ברמות מאינטימיות.. יכול להיות שבגלל שאני חשה יותר נוח בחברתן של נשים פיתחתי רגש מסוים?

06/09/2008 | 19:00 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום בחורה, לא הייתי מנסח את הסיבתיות כמו שאת ניסחת אותו, כלומר, כאילו הלחץ שלך מאינטימיות עם גברים הוא שהוביל לפיתוח רגש כלפי נשים. את חשה את ה"רגש" כלפי בחורות חצי עירומות ובסרטים לסביים. זה אינו "רגש" - זו משיכה מינית. אינני אומר שאינך חשה משיכה מינית ואף רגש כלפי גברים והמשיכה והרגש יכולים להתקיים אלה בצד אלה כלפי שני המינים: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html , אך הדבר דורש בירור אישי פנים אל פנים. על כל פנים, אני נוטה לראות את יחסך לגברים ולנשים כשני דברים בלתי-תלויים. המלצתי - פני למטפל גיי-פרנדלי ללבן את הדברים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים