שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/08/2008 | 21:55 | מאת: משה פ.

ד"ר גידי רובינשטיין, בנוסף לשאלתי בשרשור הקודם שטרם ענית עליה, יש לי שאלה נוספת: האם נערכו מחקרים נוספים דומים לזה שציינת, שממצאיהם הצביעו על קשר בין דעות שליליות כלפי הומוסקסואלים ובין הומוסקסואליות לטנטית? בכבוד רב, משה

25/08/2008 | 08:06 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום משה, לא ידוע לי על מחקרים נוספים בנושא. משה, אני חייב לציין את מה שציינתי בפניך בעבר. פורום זה אינו פורום עיוני או מחקרי. אם מדי פעם עולות שאלות כאלו, אני עונה ברצון, בעיקר כאשר הן מבטאות חרדה של השואל מנטייתו המינית. עם זאת, במקרה שלך כל תשובה מולידה שאלה נוספת והכול נשאר בתחום העיוני. הפורום מיועד לעזור להומוסקסואלים, ביסקסואלים ומתלבטים במצוקותיהם האישיות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים