האם יש משהו לעשות עם זה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/08/2008 | 00:55 | מאת: חסוי

דבר ראשון אני ממש לא פוחד מ ההומוסקסואליות אבל האם יש משהו לעשות עם זה טיפול פסיכולוגי.או משהו דומה או שזה באת רק גיל ההיתבגרות דרך הגב יש לי חברה וגם יא דתייה הסקס לא מענין אף אחד מאיתנו יכול להיות שזה פשוט אישיות לא חרמנית.... או גיל התבגרות יש טיפול???????.

10/08/2008 | 10:17 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חסוי, לא ניתן להכחיד את המשיכה לבני אותו מין. אם יש משיכה מינית (לא רק רגשית) לנשים, ניתן לנתב את ההתנהגות לנשים. במילים אחרות, לא ניתן לחסל את מה שיש ולא ניתן ליצור "יש מאין". אמנם חלק גדול מהרבנים מושפע ע"י עמדתו הקיצונית והבלתי מקצועית של הרב אבינר, לפיה הכול עניין של רצון, אך זה פשוט לא נכון ולא אחראי. ניסיונות רבים שנערכו במהלך ההיסטורי לשנות את הנטייה המינית באמצעים פסיכולוגיים לא זו בלבד שנכשלו אלא אף גרמו נזק (בעיקר דיכאון) כי האדם נותר קרח מכאן ומכאן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים