שוב נופל בין הכיסאות.........

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/08/2008 | 16:43 | מאת: אמיר

שלום ד"ר רובינשטיין היקר:) אנחנו מדברים כאן לעיתים תכופות שיניתי את אורך חיי רזיתי הפכתי להיות הבחור הכי חתיך בעיר:) ,אני מצליח לראות לאיזה חתיכים אני מצליח להגיע שבעבר רק חלמתי עליהם. אבל הבעיה היא לא שאני לא מצליח למצוא בחורים,אלא למצוא עומק וקשרים רציניים אז נכון בהתחלה הכל נראה יפה,הבחור חתיך וגם מעוניין בקשר,עד שניפגשים אצלו בבית והמיטה קורצת כל כך קורצת,אז בטח ידוע לך שבמהלך הסקס יש להט תשוקה מגע אינטנסיבי וברגע שמגיעים לסוף אפשר לראות את הריחוק,פחות מגע פחות יחס בכלל לא משתמשים בשמות הפרטיים שלנו,הסקס מאוד לא אמיתי רק לצורך היצר המיני. אז מה ניתן לעשות ד"ר רובינשטיין? היה לי סופ"ש עם בחור שאנחנו בקשר כמה שבועות באטרף,ניפגשנו הייתה משיכה מטורפת תוך 5 דקות כבר היינו במיטה מהלילה עד לצהריים שאחרי,ברגע שאני מתחיל לדבר או לרמוז על קשר כיוון רציני,רואים את ההתחמקות,שאלתי אותו "אתה לא מחפש קשרים רציניים"? אז הוא אמר בגדול כן אבל אני מאוד בררן בקשרים מסקנה(אין מצב איתו לקשר רציני).מקרים כאלה חוזרים וחוזרים על עצמם,הבעיה בטוח בי שאני נכנס מיד למיטה,אבל שמעתי על הרבה קטעים שהתחילו במיטה,וכמובן אתה יודע איזה משקל יש לחיבור המיני בקטע של הקשר.מה ניתן לעשות האמת אני פחות מאוכזב מהעבר כי אני לא מצפה למשהו מעבר לערב סוער,אבל מאוד בא לי לממש פעם אחת קשר נורמלי של אהבה טהורה ולא רק על בסיס סיפוק היצר המיני...

09/08/2008 | 20:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אמיר, קודם כל, ברכותיי לרגל ירידתך במשקל ועוד יותר לרגל התוצאות שהיא הניבה בתחום המיני. חלק ניכר, אם לא רוב, הקשרים הזוגיים בין גברים מתחילים ממפגש מיני, אך רק חלק קטן מהקשרים המיניים מובילים לקשר זוגי. לכן, בהרזייתך ובהפיכתך לאטרקטיבי יותר מבחינה חיצונית, הגדלת בצורה משמעותית את סיכוייך קודם כל ליחסי מין ובטווח הרחוק יותר גם לקשר זוגי. עם זאת, לא הייתי מציע לך להציע זוגיות לכל אדם שאתה שוכב איתו, כי זה משדר נואשות ובדידות. עדיף, אולי, להשאיר חלק מהיוזמה (אולי את רובה) בידי הצד השני. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים