הומוסקסואליות וחברות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/08/2008 | 21:36 | מאת: אופיר

ד"ר שלום רב, אני בן 28 הומוסקסואל, ויש לי חבר במשך כמה שנים. לפני חמישה חודשים אחיו של בן זוגי התחתן, ולא הוזמנתי לחתונתו על ידי משפחתו, כיוון שהם מתנגדים ליחסים הומוסקסואליים, ואף השפילו אותי בדרכים שונות, ובן זוגי הגיע לחתונה לבד. לפני מס' ימים הוזמן בן זוגי לאירוע משפחתי נוסף של אותו אח, והפעם הוא אמר לי שכיוון שהשפילו אותי פעם קודמת, הפעם הוא ילך לשם ויהיה עד שעה וילך. אולם בפועל הוא הלך והיה שם שעתיים וחצי. חשתי שוב מושפל הפעם על ידו, ותחושות העלבון חזרו מחדש. האם הרגשתי נורמלית ומובנת? תודה

09/08/2008 | 11:10 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אופיר, הרגשתי נורמאלית ומובנת בהחלט! לצערנו, לא תמיד בן הזוג מתקבל בזרועות פתוחות במשפחת החבר. אני בטוח שחברך סובל לא פחות מהסיטואציה הזו. יש לי אמנם מטופל אמיץ מאוד, שניהל מלחמת חורמה בתוך משפחתו כדי שתקבל את בן זוגו והתנה את השתתפותו בחתונת אחיו בכך שבן זוגו יוזמן וזה עבד. אינני יודע דבר על היחס של משפחתך שלך. במקרים מסוימים, כאשר קיימים קשיים בתוך המשפחה, יש איזו פנטזיה להשתלב במשפחת בן הזוג. יכול להיות שזה המקרה ויכול להיות שלא. איך באמת משפחתך מקבלת את חברך? האם אתה יכול להביא אותו לאירועים משפחתיים שלך? בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים