התיעצות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/08/2008 | 08:22 | מאת: חסוי

שמי חסוי ואני בן 15 עוד חודש יש לי משיכה מינית לבנים ווזה מגעיל אותי מאוד....!!!!!! אני רוצה חיים נורמלים יש לי חברה ואני מת עליה אבל אני לא נמשך אליה בצורה מינית כלל ומזל כי שנינו דתיים למרות שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני למרות אני ילד אני רוצה שאהייה גדול בית ילדים לאהו אישה ממש בלב שלם אומר את זה בשיעור חינוך ביני בבית הספ ר היועצת אמרה לנו זה גל מבולבל ואתם לא מבינים עדיין לא גלדתי עם אבא אידאלי אמרו לי שנירא אני תמיד יחפש מישהו שיחליף אותו האם יש דרך לעזור לי???

09/08/2008 | 11:04 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חסוי, גיל ההתבגרות הוא אכן גיל מבלבל מאוד, אך אם אין לך כל משיכה מינית כלפי נשים ויש לך משיכה מינית כלפי בנים, הרי שבטווח הארוך יהיה עליך להתארגן, נפשית וגם חברתית במקרה שלך, בגלל הסביבה הדתית, להסתגל לרעיון שאתה הומוסקסואל. אני יודע שאתה בוודאי בהלם מכך ושזה לא מה שפיללת לו, אך כרגע אתה לא צריך לעשות שום דבר. כמו שאתה אומר "מזל שאתה דתי" והלחץ לשכב עם בנות ירד ממך. העזרה שאתה זקוק לה היא בקבלת נטייתך המינית. כמובן, שאתה מוזמן להשתמש בפורום הזה כ"בית וירטואלי" תומך, אך אני רוצה להפנות אותך לשני אתרים נוספים שמתמחים יותר בנושאים הרלוונטיים למצבך: האחד הוא האתר של ארגון הנוער הגאה www.igy.co.il והאחר הוא אתר המתמחה בעזרה להומוסקסואלים דתיים www.hod.org.il - וכאמור, אתה מוזמן להמשיך ולהיעזר כאן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים