בלבול לגבי הזהות המינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/07/2008 | 13:31 | מאת: יפעת

אני בת 29 , בתקופת השירות הצבאי הייתה לי חברה, שלא יודעת להגדיר את הקשר איתה, אהבתי אותה מאוד,אבל לא הייתה לי שום התנסות מינית איתה, אני לא חושבת שהייתי מסוגלת, אבל כן היו לי רגשות אהבה חזקים אליה, הקשר בינינו היה רגשי, יצאתי עם כל מיני בחורים גם בתקופה איתה וגם אחרי, אבל תמיד הרגשתי שזה לא זה, היה לי חבר שנתיים, בהתחלה היא לי נחמד איתו ואחר כך כוחו של הרגל, לא קיימתי יחסים מלאים אף פעם גם לא איתו, אבל המגע הלא מלא איתם היה לי נחמד ומהנה... לא מזמן היכרתי מישהי, שגם איתה יש לי רגשות כמו שהיו לי בעבר בתקופת השירות הצבאי שלי, אני אוהבת אותה מאוד, הקשר הרגשי שלי איתה הוא חזק, ושוב אין לי התנסות מינית איתה, אני לא בטוחה שזה מה שמתאים לי, מה שכן, כאשני מחבקת אותה אני כן מרגישה איזה גירוי לא ברור... ואני מאוד מבולבלת לא יודעת מה אני....יש לי נטייה לנשים? לגברים? לשניהם? מה שכן אף פעם לא הייתה לי התנסות מלאה עם אף צד...ובכלל האם יכולה להיות מערכת יחסים רגשית חזקה כלפי מישהי לאהוב אותה מאוד, מבלי להיות מוגדרת לסבית? אשמח לקבל הארה...

27/07/2008 | 09:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יפעת, התשובה טמונה, לדעתי, במשיכה הוויזואלית ובפנטזיות שלך: 1. כשאת הולכת ברחוב, או נמצאת בבריכה, או בים או בכל מקום אחר על מי את מסתכלת יותר - גברים או נשים? 2. על מי את מפנטזת כשאת מאוננת? בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

27/07/2008 | 09:41 | מאת: יפעת

שלום שוב שבוע טוב לך...:-)... לגבי התשובה לשאלה 1 זה לרוב גברים... לגבי התשובה לשאלה שנייה זה גם וגם.... אבל זה תמיד מישהו או מישהי שאני מכירה...לגבי גברים לא חייב שיהיו לי רגשות של אהבה כלפיהם...לפעמים אני מרגישה משיכה פיזית חזקה ואז הם יכולים להופיע בפנטזיות שלי..ולגבי נשים במקרה הזה זה רק אם יש לי רגשות כלפיהן...לא סתם ככה כי הם מושכים אותי וויזואלית..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים