הורים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/07/2008 | 22:52 | מאת: יוני

אני בן 24. מה ניתן ללמוד על אישיותם של ההורים שלי, מכך שהם מתעלמים מהעובדה שאני הומו (אני יודע שהם יודעים) ומכך שהם אינם מדברים איתי על זה. תודה מראש

14/07/2008 | 11:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוני, התעלמות היא תופעה נפוצה מאוד, שמבטאת נטייה להכחיש אינפורמציה לא נעימה. אינני יודע איך אתה יודע שהוריך יודעים, אך נתקלתי במקרים לא מעטים שזעקו הומוסקסואליות מכל בחינה אפשרית וההורים התעלמו מכל הסימנים כי לא רצו לדעת. אם תכתוב יותר מאיפה הם יודעים, מה היחסים במשפחה, אולי אוכל לעזור יותר בכיוון של התמודדות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

14/07/2008 | 17:56 | מאת: יוני

שלום, לצורך עזרה בהתמודדות עם הוריי, להלן ההרחבה. אני יודע שהוריי יודעים שאני הומו, כיוון שראיתי את אמא שלי קוראת מכתב שהוציאה מהמגירה שלי, שנכתב על ידי חבר שלי. מיד לאחר מכן היא, אבא שלי ואחותי, שינו את התנהגותם כלפי. לדוגמא, כשהייתי מגיע הביתה הם כמעט ולא התייחסו אלי, החלו לדבר נגד הומואים באופן כללי והכפישו את חבר שלי- אמרו לי שהוא מכוער (למרות שהוא דגמן בעבר וברור שזה שקר), אמא שלי התקשרה אלי בזמן שידעה שיצאתי איתו וביקשה שאגיד לו שיש לה מישהי להכיר לו. בנוסף, כשפגשה אימי את חבר שלי במקרה ברחוב, לא ענתה לו כשאמר לה שלום. הכל כאמור בלי שידברו איתי על כך שאני הומו, ותוך נסיון מתמשך להכיר גם לי בחורות. תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים