השפעת הסביבה על הנטיה המינית של אדם.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/09/2005 | 11:54 | מאת: Ann

לכבוד ד"ר גידי רובינשטיין. ראיתי שבפורום מוזכרים הומוסקסואלים דתיים. אני מאוד מקווה כי שאלתי לא תפגע במישהו, ולדעתי היא חשובה מאוד. האם יש איזשהו קשר בין דרך-חיים דתית חרדית לבין הומוסקסואליות? האם הסביבה שיצרה ניתוק מוחלט של בנים ובנות מגיל הרך יכולה לעודד היווצרות הומוסקסואליות? אותה שאלה רלוונטית גם לגבי מגזר המוסלמי, וכל סביבה אחרת היוצרת את אותו הניתוק.

09/09/2005 | 12:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום Ann, אם קיים קשר בין הומוסקסואליות ודתיות, הרי הוא רק בהתייחסות לתופעה ובדרכי הטיפול בה ולא ביצירתה. ההפרדה בין בנים ובנות אופיינית לא רק לחברה הדתית, אלא לעוד חברות (להבדיל) כמו בתי כלא, אך במקרים הללו, במידה וקיימים מגעים הומוסקסואליים, מדובר בהומוסקסואליות מצבית, החולפת עם שינוי המצב המיוחד הזה, למעט אותם מקרים שבהם האדם היה מתפתח כהומוסקסואל ללא קשר למצב. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים