את האמת בבקשה=]

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/07/2008 | 23:09 | מאת: Salos

דו מיני או קצת הורמונים? שלום אני בן 16 ו10 חודשים. יש לי חברה כבר חצי שנה אני מקבל זקפה מלגעת בה,לנשק אותה,וכ'ו. אני עוסק בקטע של אולי דו מיני כבר ארבעה חודשים! ארבעה חודשים של קושי.. אני יודע שיש לי OCD(פחד להיות הומו) בעבר בכתה ה' אני וחבר ניסינו לעשות את זה ואינני זוכר איך זה הרגיש אני רק יודע שלא רציתי עוד. תמיד נדלקתי על בנות ואני גם מאוהב בילדה שאיתה אני עכשיו.. המחשבות האובססיביות האלה פשוט מטריפות אותי בכל התחומים וגם איתה.. קורה שאין לי חשק מיני איתה כשאני מתוסכל. אני למען האמת מרגיש סטרייט כיוון שניסיתי לראות סרטים של גייז וניסיתי לעורר את איבר מיני בצורה פיזיולוגית והוא התעורר פעם אחת מתוך200 אולי ואני יודע שהוא התעורר כי זה היה דבר מיני והייתי קצת חרמן אח"כ אוננתי על הסרט וגמרתי במהירות אני יודע שיש בי משהו שקצת גורם לחשד שאולי אני דו אבל אני ממש לא מרגיש דו אני מרגיש סטרייט יש לי מן תחושה בבטן שאומרת לי שאני סטרייט אבל כל הקטע שאני יכול לגמור על גבר לפעמים(זה בא לי בתקופות,יש תקופות שאני יכול לגמור ואולי להמשך ויש שלא,) אני לא יודע אויל זו בעיה בדימוי הגופני שלי? כיוון שאני מפנטז שאני גבר חתיך עם איבר מין גדול ואני עושה את זה עם בחורה זה נראה לי הרבה יותר מחרמן ואני גומר במהירות בעיקרון אני מאונן על בנות 97% ועל בנים השאר... אולי זה בגלל שאני בגיל ההתבגרות? אין לי שום משיכה מינית רגשית לגבר ואני גם לא מרגיש משיכה לאנשים שאני לא מפחד מהם ז"א אם אני אראה מישהו שאני נמשך אליו ואז נגיד אני אדבר איתו או משהו או אתן לו סתם חיבוק אז אני אפסיק להמשך אליו כשחברים מתפשטים לידי או משהו אין לי עוררות מינית ואין לי חשק לגעת בהם מה שכן יש לי מן דגדוג כזה הייתי רוצה לקבל הגדרה אולי אני 96% סטרייט אולי אני בעצם דו מיני? למרות שזה לא מה שאני מרגיש אולי אני מופע הורמונלית? או שאויל פשוט יש לי OCD אני לא רואה את עצמי שוכב עם גברים או מתאהב בגבר אולי אני סתם ממש ממש מיני?(אני ממש ממש מיני) אבל למען האמת הגוף הגברי די מגעיל אותי זה לא שאני אגע בגבר ואלך לשטוף ידיים לא יודע פשוט חסר לי המגע של האישה הרבה יותר כיף לי לחבק בחורה או ללכת איתה יד ביד או שהיא נוגעת בי מאשר גבר האם יש לי סיבה לדאוג? האם הגיוני שאני אהפוך להומוסקסואל? מוחלט? תודה=] אגב ניסיתי לראות סרטים של לסביות והעוררות המינית מגיעה במהירות ויש לי גירוי מיני מנגיעה בבנות

10/07/2008 | 00:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום Salos, אני חייב לציין שהצלחת לבלבל גם אותי. קודם כל, אתה אכן בגיל ההתבגרות וכל הניסיון להתנבא לאיזה כיוון יתפתחו הנטיות שלך בעתיד הוא ניסיון סרק שאינו תורם דבר ורק מחזק נטיות אובססיביות שיש לך. אתה נמשך לבחורות, יש לך זיקפה למראה בחורות, תעצור כאן בשלב זה! לא ברור לי האם נעשתה אבחנה רישמית של OCD. במידה וכן, חשש שמא אתה הומוסקסואל בהחלט עשויה להיות אובססיה, כאשר יש לך משיכה חזקה כל כך לבחורות ואז יש לטפל ב-OCD ולא בנטייה המינית. בקיצור, אם יש חשד ל-OCD יש לטפל ב-OCD. מעבר לכך, נסה להיות פאסיבי ולחכות למה שהחיים יזמנו לך. אתה נער צעיר, בשלב זה נראה שאתה אכן סטרייט ועל יתר הדברים אין לך השפעה (דבר שמן הסתם קשה לך לקבל). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

10/07/2008 | 00:40 | מאת: Stalos

הגיוני שבעתיד לא אמשך לבחורות כלל? או שנטיה מינית אינה ניתנת לשינוי?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים