מה דעתך האישית?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/07/2008 | 15:51 | מאת: גיל

אלן גידי ! שאלתי אליך היא, נניח-באופן תאורטי לגמרי- שימצאו תרופה או טיפול שיעזור להומוסקסואלים להפוך לסטרייטים,ונדע בוודאות שזה לא עושה נזקים וכו' ורק מועיל, היית ממליץ אותה למי שמעוניין להשתנות? כמו נניח הסרת שיער שאפשר לשכנע אדם שעיר שיאהב את מראהו,אולם אם הוא ממש סגור להסיר אותו,עוזרים לו,אותו דבר כאן,הייתה עוזר וממליץ עליה למעונינים באמת?

09/07/2008 | 19:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גיל, שאלת שאלה קשה, אך גם סיפקת לי דוגמא טובה שתעזור לי להשיב עליה. אם יגיע אליי לטיפול בחור שעיר השוקל הסרת שיער לעומת טיפול פסיכולוגי (לאו דווקא אצלי) שיעזור לו לקבל את עצמו כשעיר, בהחלט אטה לצדד בטיפול פסיכולוגי. כמובן, שאם הוא התחיל בדרך של הסרת שיער ויהיה מטופל שלי, אלך איתו בדרך שבחר. הוא הדין לגבי תרופת הפלא שתשנה את הנטייה המינית. אם המטופל החליט, אלך איתו בדרך זו ואם הוא מתלבט, אעודד אותו לקבל את עצמו כמו שהוא. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים