פסיכולוג

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/06/2008 | 17:08 | מאת: שאול

שלום כיצד אפשר למצוא מטפל פסיכולוג דתי? תודה

27/06/2008 | 10:54 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שאול, שאלה קשה. אין הרבה, אבל יש. מצד שני, דתיות אינה התמחות בפסיכולוגיה וכל מה שאפשר הוא לשאול את המטפל בטלפון אם הוא דתי. אולי כדאי לחפש לפי אזור המגורים של הפסיכולוג - למשל, בירושלים מרוכזים הרבה יותר פסיכולוגים דתיים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

09/07/2008 | 15:45 | מאת: שאול

אני שובר לעצמי את המוח בנסיון להבין מה פשר האימרה שלך "דתיות אינה התמחות בפסיכולוגיה. מה היא קשורה לשאלה? איך זה קשור לתשובה? ומה זאת אומרת:"מצד שני"? המסר הוא שדתי הוא פסיכולוג פחות טוב? או שהוא פסיכולוג טוב למרות שהוא דתי? או אולי המסר הוא שהדת לא משפיעה על ההבנה בפסיכולוגיה-מה שמעלה שאלה מדוע זה כל כך חשוב להדגיש זאת למרות שלא נשאלת,ולמרות שבהחלט ניתן להבין שמטופל דתי עלול להעדיף מטפל דתי כי כך ירגיש יותר נוח...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים