דו מיניות בגיל 50

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/06/2008 | 22:29 | מאת: יואבי11140

אני נשוי בן 52 נמשך לאשתי ובקשר מיני מאד טוב איתה בשנים האחרונות אני חש משיכה מינית גם לגברים הייתכן שאני דו מיני עליי לציין שאני עוסק במין במידה רבה במחשבות לאורך כל היום

21/06/2008 | 23:20 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יואב, אם אתה נמשך לנשים ולגברים אתה אכן דו-מיני: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html החכמה היא ליהנות משני העולמות במקום להפוך את הביסקסואליות למקור לסבל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

22/06/2008 | 03:43 | מאת: אנונימי

יואב תשמע.. אני חושבת שאתה דו מיני אבל יותר נמשך למין האישה - הנרתיק... נסה להמנע מחשיבה על סקס עם פין המקבל אלייך ! אני חושבת שזה יעזור... בהצלחה... = ]

09/12/2011 | 16:03 | מאת: דור

חבל מאוד שלנשים שלנו אין את הפתיחות בהקשר לכך שאנו דו מיניים ובכלל אני נהנה אמנם בסתר עם זוג קבוע שהם נשואים ואנו מקיימים יחסים ביננו ונהנים מכל העולמות מתמוגג שאישתי תהיה שותפה אך אני נתקל באי אכפתיות ותובה על כי יש לי איזו סטיה לטענתה. אני ממשיך בעניין המפגשים עם הזוג והנה מכל רגע אני דו ואני גאה בכך

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים