משיכה לאישה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/06/2008 | 08:23 | מאת: דנה

אני אישה נשואה בסהכ באושר.בשנה האחרונה מצאתי עצמי חושבת\מאוהבת ללא הפסקה ברופאה מבוגרת ממני בהרבה 20 שנה שאיתה יש לי יחסי עבודה .חיבתה אלי נכרת לעיןולמרות שבעבר היו שמועות עליה,שציערו אותה מאוד והכחישה אותן היא אינה מבצעת שום מהלך.ברצוני לציין שהיא מאוד מתרגשת כשהיא רואה אותי ומבטיה כלפי נותנים לי לא אחת להרגיש שהיא מודחקת.שאלתי:היות ואין לי מנוחה האם לחשוף בפניה ואם כן איך ?האם יש קודים מסוימם שאני יכולה להעביר לה מבלי להיות מפורשת ואם היא באמת לסבית היא תקרא אותן? בכל זאת אנחנו עובדות יחד די הרבה ואם היא לא בענין זה יכול להיות מביך

18/06/2008 | 23:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דנה, אם את נשואה באושר, הרי שכל התאהבות (בגבר או באישה אחרים) עלולה לפגוע בנישואין שלך וחבל. גם אם יש לך לב רחב מאוד, הוא לא יוכל להכיל אהבה לשני אנשים, ללא קשר למינם. נדמה לי שזה השיקול הראשון שאת צריכה לעשות. נראה לי שטוב שהאישה הזו אינה יוצאת מהארון (אם בכלל, יש לה סיבה לצאת מהארון), מכיוון שכך אתן יכולות ליהנות מקשר חברות אפלטוני מעמיק בין שתי נשים, בלי להיסחף לרומן ובלי להרוס שום דבר. חשבי, קודם כל, על מה שיש לך להפסיד, לפני שאת חושבת שאת עומדת להרוויח. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים