שוב אלירן

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/09/2005 | 17:54 | מאת: אלירן

...עד לא מזמן הייתה לי זיקפה מלאה עם חברה שלי,וסקס חלומי, ותמיד הייתי מודע למשיכה שלי לקוקסינליות וגם מימשתי...אני לא מעוניין יותר לרצות בזה אני מקדיש את כולי לחברה שלי ולא הייתה עם זה בעייה עד שפתאום הרגשתי שהמשיכה נעלמה...מה זה אומר? כן עברתי איתה משברים אבל לא רוצה שהיא תלך בגלל שאני לא מספק אותה...אני מתחמק ממנה כי אני פוחד אני פוחד שלא תיהיה לי זיקפה כי זה קרה אני חייב להחזיר את המשיכה שלי אליה אני אוהב אותה...אני רוצה משפחה איתה...איך אני עושה את זה?! אני לא רוצה להמשך למין הגברי...זה אף פעם לא היה חד מיני ככה... איך אני יוצא מזה..מצידי להדחיק אבל איך...???(חשבתי על ויאגרה) תודה מראש על הייחס באמת תודה....

08/09/2005 | 18:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלירן, הבעיה היא, כמובן, סבוכה מדיי מכדי שיימצא לה פתרון מעל גבי פורום באינטרנט. את משיכתך לגברים לא ניתן להכחיד ואם אתה מרגיש שהיא מהווה את הסיבה לירידה בתפקוד המיני שלך עם חברתך, הנושא ראוי להתייחסות מעמיקה יותר במסגרת טיפול מקצועי פנים אל פנים ולא דרך הרשת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים