ביסקסואליות? הומוסקסואליות מודחקת?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/06/2008 | 23:41 | מאת: דנה

אני בת 16 וחצי, ומשאני זוכרת את עצמי המיניות שלי הייתה נושא שאין לי בעיה לדבר עליו. הנסיון המיני שלי התחיל בגיל 12 וחצי מתוך סקרנות, ולא מתוך אהבה. תקופה אחר כך היה לי קשר שהיה מאהבה, והוא היה הקשר הכי ארוך שהיה לי (כמעט חודש) עם ה"בוי נקסט דור". את הקשר הזה סיימתי לטובת קשר חדש, הפעם עם המייג'ור קראש של הילדות שלי. וזה חלף כהרף עין. בסביבות גיל 13 גיליתי את המשיכה האישית שלי לבנות וחשבתי לבדוק את זה. ההתנסות הראשונה לא הייתה משהו, אחר כך היה לי קשר מסובך עם מישהי מבית הספר, שבעצם חיזרה אחריי ולא ידעתי בדיוק מה אני רוצה.. ואז הייתה לי חברה לבערך שבוע וחצי, שממש נמשכתי אליה. הקשר הסתיים כי לא באתי לה בזמן הנכון. זה היה לפני שנה. מאז הייתה לי התנסות בקיץ שעבר, מחנה קיץ, התאהבות נוראית באמריקאית שהכרתי שם.. הבחורה הכי מדהימה שהכרתי וכנראה שגם אכיר.. ולקחו לי כמה חודשים טובים לשכוח ממנה ולהתעדכן בחיים שלי שמתנהלים כאן ולא בפנסילבניה, ארה"ב. בתקופה הזאת הייתה לי חברה שבזמן שהיינו ביחד הרגשתי בלבול תהומי והייתי חייבת לבדוק מה אני מרגישה אם אני אנשק בן, ולא בת, בניגוד לשנתיים שעברו.. שמרנו על קשר שבועיים וסיימתי אותו כי זה לא הרגיש לי נכון.. אז בדקתי את עצמי שוב עם בחור, והתקלות עם הבחורה שבגדתי בה.. סמטוחה. לפני כחודש חידשתי קשר עם האקס המיתולוגי, השכן.. בנאדם שאני מאוד מעריכה ואוהבת.. וגיליתי משיכה מטורפת אליו. משהו שלא היה מהקיץ שעבר. העניינים זרמו, ונישקתי אותו.. והרגשתי אופוריה..ה תחושה ה מוכרת. ואז הבנתי שזה תלוי בבן אדם, ואני בעצם בי סקסואלית. שזה לא קשור למגדר או למין של הבנאדם, זה קשור בכמה אני נמשכת אליו ומה אני מרגישה אליו.. אמא שלי מודעת להתלבטויות האלה, עוד מהחיזורים של הבחורה מבית הספר .. והיא מבולבלת יחד איתי. קודם אמרתי לה שאני לסבית ואני לא נמשכת לבנים, וככה היה בערך שנה-שנתיים.. אבל בדרך.. טוב, סיפרתי כבר. ועכשיו.. אני שוב בוחנת את עצמי, שחרתתי את עצמי מההגדרות. או למי ששואל, אני בי סקסואלית. אני לא יודעת בדיוק איזו שאלה לשאול.. פשוט מוזר לי לומר "אני בי סקסואלית" בגלל שבעיני המון אנשים זו לו נחשבת הגדרה.. ז"א, זה או שאני לסבית או סטרייטית ואני צריכה לבחור.. אני לגמרי שלמה עם מה שאני, לא משנה מה אני. רק רציתי לשמוע חוות דעת, הערות.. אם תרצה לשאול אותי עוד שאלות כדי לנסח תשובה לשאלה שבכותרת אני פה לענות. תודה מראש , דנה (:

12/06/2008 | 10:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דנה, תודה על סיפורך האישי. לפי תיאורייך, את אכן ביסקסואליות. ביסקסואליות אינה הומוסקסואליות מודחקת, הואיל ואת מודעת למשיכתך לבני ובנות שני המינים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים