איפה היא?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/06/2008 | 16:10 | מאת: ד

אני בן 16 ושמעתי על נקודת ה G אצל הגבר אני ממש רוצה וכבר ניסיתי לימצוא אותה אבל אני לא מוצא אולי יש איזה תנוחה או איזה דרך מיוחדת לימצוא אותה ממש אולי איזה שהיא פוזה או אולי בעזרת משהו אפשר יותר בקלות לימצוא אותה? תודה!

09/06/2008 | 11:56 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ד', יש עדיין ויכוחים האם קיימת נקודת G ואם כן, היכן היא ממוקמת. ישנם אזורים בעלי ריכוז עצבים גבוה יותר, וגם הם שונים מאדם לאדם, אשר מגע בהם (ידני ויותר מכך, אורלי) עשוי לגרום עוררות מינית גבוהה (למשל, בין האשכים לפי הטבעת). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים