בסך הכל מחפש חיים נורמלים...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/06/2008 | 02:41 | מאת: לי-אור

שלום ד"ר רובינשטיין לעיתים מאוד רחוקות אחרי כישלונות אין סופיים ליצור יחסים רציניים עם גברים,נכנסת אישה לתמונה,בחורה שקצת מחייכת אלי נעימה איתי,ישר אני מתנפל עליה באובססיה שאולי היא תציל אותי מכל הכישלונות וחוסר ההצלחה להכיר גברים למטרה רצינית. אז נכון אולי לא יהיה לי סקס מדהים ואולי לא אהנה במיטה כמו עם גבר ,אבל בכל אופן אולי יהיה סיכוי לזוגיות יותר בריאה,ובטח אתה מתאר לעצמך מה קורה לאותה בחורה שבצורה אובססיבית אני נופל עליה(כן היא בורחת כמו רוח סערה),גם רובם יודעים על הנטייה שלי כי אני מחוץ לארון,(לא מתנהג כנשי) אבל עדיין חי עם הנטייה בשלום. לאט לאט אני מנסה לארגן לעצמי חיים נורמלים,עבודה שאני אוהב,מוצא תחביבים מעניינים וגם רוצה אהבה...,אבל אני עושה זאת בצורה מאוד חדה וחסרת פשרות,ואני מבין למה בורחים ממני...,זה לא בעיה שלי בבטחון העצמי זאת בעיה שמעוניין באהבה בכוח,גם אם היא בכלל לא תתאים,כולנו רוצים להיות נאהבים ולצערי המסע שלי כל כך ארוך ונראה לי שהוא ימשיך ככה(כישלון אחר כישלון),זה ברור לי שאני גיי מוחלט ואין לי בעיה בזהות המינית גם ברגע שאני יוצר קשר עם בחורה,אני מנסה בכח לא להסתכל על גברים מה שממש לא עוזר,אבל לצערי ניסיתי את כל הדרכים וכל השיטות ,הייתי אובססיבי,הייתי אדיש,הייתי זורם וכלום.......,מקסימום סקס זמין וזהו והאמת נשבר לי כל כך. ואולי אתרגל למצב של להיות לבד כי פשוט כל הנסיונות האלה מתישים אותי...

07/06/2008 | 13:12 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לי-אור, אם אתה מחוץ לארון, ניתן לשכך את תחושת הבדידות שלך כתוצאה מאי-מציאת קשר מתאים עם גבר, ע"י קשרים אפלטוניים (אפילו רבים) עם נשים. לגברים הומוסקסואליים יש לעיתים קרובות ידידות נפש רבות. עם זאת, אם אין לך כל משיכה מינית לנשים יהיה זה עוול גם כלפי עצמך וגם כלפי האישה לנסות ליצור קשר רומנטי זוגי, רק מ"שנאת המן", דהיינו, משום שלא הצלחת ליצור קשר זוגי עם גבר. השאלה החשובה יותר היא, כמובן, מדוע אינך מצליח לפתח קשר זוגי עם גבר. שאלה זו ראויה לליבון במסגרת טיפול פסיכולוגי עם מטפל גיי-פרנדלי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

07/06/2008 | 16:43 | מאת: לי-אור

שאלת למה איני מצליח ליצור מערכת זוגית עם גברים,זה הרי ידוע לך שזה לא כזה פשוט כמו שחושבים זה כל כך מורכב,וכל כך מייסר,סקס תמיד בעדיפות ראשונה אצל הגברים ואחר כך בכלל לא זוכרים אותך,רובם אינם מעוניינים במחויבות,חלקם נשואים,חלקם סגורים בארון, היו לי המון אופציות לאחרונה ליצור קשרים עם גברים הדבר הנורא שראיתי את האובססיה שלהם כמה שיותר מהר להביא אותי למיטה,כך שכמעט כל נסיון כזה תוצאתו כשלון מובהק.נמאס לי להיות האובייקט המיני נטו. וידוע לך בטח מה אחוז הזוגות בקרב הגייז...,כך שזה לא פלא עד כמה זה קשה ליצור מערכת כזאת.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים