שאלה בקשר לתפקוד מיני עם אשה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/06/2008 | 00:00 | מאת: בן

אני בן 25 ונמשך לגברים. כל התנסויותי המיניות היו אך ורק עם נשים ולא נהנתי. לפעמים לא עמד. לפעמים כן עמד ופשוט לא גמרתי. אני פשוט לא חש בצורך לחדור. לעולם לא קיימתי שום יחסים כלשהם עם גבר. אני יודע שזו לא הדרך בה היית ממליץ אבל כרגע זו הדרך שבחרתי ואיתה נוח לי אז בבקשה אל תנסה להטיף לי. (לזרוע מלח על הפצעים) רציתי לדעת האם ויאגרה או טיפול תרופתי אחר יכול לעזור לי לתפקד בצורה יותר טובה עם אשה. אציין כי כשאני מאונן לבד לעצמי אני יכול לגמור מלהסתכל על נשים אם אני ממש מדמיין עצמי כחלק באקט אבל כמובן שהרבה יותר קל לי לגמור על גברים. משום מה אני חושב שהמשיכה לנשים הולכת ופוחתת אצלי יותר יותר וזאת משום שהבטחון יורד בהדרגה מנסיון לנסיון. אך אני סבור כי אם אצליח לגמור בסקס עם אשה ורק אמצא את הריגוש שיעשה לי את זה אולי אהיה יותר פתוח, הבטחון יחזור ואוכל לממש את החיים בהם אני חפץ. זהו בינתיים

06/06/2008 | 22:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום בן, ויאגרה יכולה לעזור לך להגיע לזיקפה, בתוספת גירוי מקומי (ידני או אוראלי), אך אין לה השפעה על היכולת להגיע לאורגזמה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים