שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/06/2008 | 11:24 | מאת: נתי

שלום ד"ר. אני הומו ואני קצת מוטרד מהעניין. רציתי לשאול האם ישנה דרך כיום לשנות את המצב (ע"י טיפולים וכדו), ולהפוך להיות סטרייט. גם אם לא- האם ישנה "תרופה בדרך" שאוכל לעשות זאת בעתיד? יש איזה שהוא סיכוי לצאת מהתסביך הזה? אני פשוט לא מצליח לעכל אותי הומו... תודה!

02/06/2008 | 20:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נתי, אין כל דרך לחסל את המשיכה לבני אותו מין. הניסיונות לעשות זאת לא רק שלא הצליחו אלא גם גרמו נזק למטופלים. אם יש בך גם משיכה לנשים, אתה יכול לנסות לממש אותה. אם לא, אני ממליץ לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי גיי-פרנדלי שיעזור לך להשלים עם נטייתך המינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים