מספר שאלות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/06/2008 | 17:53 | מאת: שלומי

האם ילד בן 16 ו9 חודשים שתמיד נמשך לנשים מאז שהוא זוכר את עצמו והתאהב בנשים ויש לו מישהי כבר 4 חודשים וכשהוא איתה תמיד עומד לו(אם היא אצלו שעתיים) יעמוד לו שעתיים והיא ירדה לו ועשתה לו ביד והוא גמר והוא מאוהב בה.. יכול להיות הומו? כשיסייים את ההתפתחות המינית שלו? כשאני אומר הומו אני מתכוון להומו 100% בלי כל משיכה לבנות. ואם אותו ילד מרגיש קצת תנודות במשיכה המינית שלו מדי פעם כלפי גברים אבל עדיין המשיכה שלו כלפי נשים נשארת היא יכולה להעלם? האם הוא יכול לאבד את המשיכה שלו לנשים? אם לאותו ילד אין עוררות מינית לצפיה בסרטים הומוסקסואלים אבל כן יש לו בצפיה על סרטים של נשים והוא נמשך אליהן במציאות בטירוף ולגברים הוא אולי נמשך 10% וזה גם אולי אבל נגיד וחבר לידו בלי חולצה או כשהוא נוגע לחבר באיבר המין אין גירוי מיני או התעוררות מינית יכול להיות שהוא ימשך לגברים? והמשיכה שלו לנשים תעלם? כשהוא מאונן על גברים איבר המין לא עומד לא בגלל חרדה אלא בגלל שאין עוררות מינית למה זה ? אם יש לו עוררות מינית כלפי גברים במציאות איך אפשר לדעת כשאיבר המין נהיה קצת יותר גדול? איך זה שהוא מאונן על גברים לפעמים מתוך "סקרנות ואובססיה" והוא מצליח לגמור מהר אבל אין עוררות מינית וזקפה? האם ילד שכל החיים שלו נמשך לבנות פתאום יכול להפוך להומו 100% 7 על הסקאלה? זה הגיוני?

02/06/2008 | 08:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שלומי, לפי תיאוריך, נכון להיום לפחות נשים מושכות אותך הרבה יותר מאשר גברים. כמו שאתה אומר, בצדק, מדובר ברצף בין הומוסקסואליות בלעדית להטרוסקסואליות בלעדית. קשה מאוד לנבא האם במשך השנים ישתנה מיקומך על פני רצף זה. בינתיים, הואיל והמשיכה לגברים כה חלשה, אני מציע לך ליהנות מבנות ולראות מה קורה במשך השנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים