ביפנים!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/06/2008 | 17:45 | מאת: דני

שלום! אני בן 16 ומכיתה ז' אני כמו כול בן נורמאלי היתעניינתי במין עכשיו מיכול הסרטים הכחולים אני פשוט ניסיתי להחדיר אצבעות מישום שזה תמיד סיקרן אותי איך להרגיש את זה עים השמן או ששמעתי על נקודת ה- G אצל הגבר מה שכבר ביכלל נתן לי חשק להחדיר אצבעות לפי הטבעת עכשיו כשאני רואה סירטי פורנו אני פשוט הולך אחרי זה משמן אצבעות וחושב שעומד מאחורי גבר שמחדיר את איבר מינו לתוכי אני מודאג אים אני הומו זה באמת מביאה לי לחשוב שאני כזה ואני לא רוצה אז רציתי לדעת אים אני נחשב להומו ועוד בגיל כזה? ואיך אפשר להימנע מיזה כי אני אוהב בנות לא שלא אוהב פשוט זה המצב!

02/06/2008 | 07:56 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דני, החיפוש אחר נקודת ה-G אינו מעיד על הומוסקסואליות, אך הפנטזיה על זה שגבר עומד מאחוריך היא אכן פנטזיה הומוסקסואלית. נשמע שאתה מבולבל וזהותך המינית עדיין אינה מגובשת. צריך לראות האם במשך השנים אתה מוצא את עצמך נמשך מינית (לא רק "אוהב") לנשים או לגברים. למשל, ברחוב, בבריכה או בים - על מי אתה מוצא את עצמך מסתכל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

02/06/2008 | 19:48 | מאת: דני

אני ברור שאני מיסטכל כל בנות כל הגוף אבל אולי זה שמאחורי עומד גבר זה מעיד על זה שאני ללא חברה? וכב רלא משנה לי מי העיקר משהו עים מין ?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים