אני לא יודעת מה הנטייה שלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/09/2005 | 17:20 | מאת: אנונימית

גידי שלום, אני בת 15 ושאלה מהי נטייתי המינית מטרידה אותי מאוד. אני נמשכת גם לגברים וגם לנשים, למשל אני נמשכת לחברה הכי טובה שלי, וגם אני מרגישה דברים לילד מהכיתה שלי.. אומרים שאת הנטייה המינית יודעת כבר כאנחנו ילדים קטנים..וכשאני הייתי ילדה קטנה תמיד התענניתי בבנים כשהייתי ב11 היה לי חבר שמאודד אהבתי.. עכשיו למשל בחופש עבדתי והייתה במקום העבודה שלי עוד עובדת שגם אליה נמשכתי.. בקיצר כמו שאתה רואה אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, בבקשה תן לך את עצתך.. מה אתה חושב שהנטייה המינית שלי?

08/09/2005 | 07:15 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימית, קודם כל, את מאוד מאוד מאוד צעירה ומטפלים רבים היו אומרים לך לחכות כדי לראות לאיזה כיוון הנטייה שלך תתפתח. ואולם, ממחקרים רבים שבדקו ביוגרפיות של הומוסקסואלים ולסביות ידוע שהנטייה המינית אכן מתפתחת לפני גיל ההתבגרות. לכן, לפי תיאורייך, הואיל ואת נמשכת לבני שני המינים, סביר להניח שאת דו-מינית. אני יודע שזה יוצר בלבול מסוים, במובן מסוים יותר מאשר להיות רק לסבית אפילו, אך בסה"כ זה פותח בפנייך יותר אפשרויות ליהנות משני העולמות. במשך השנים, לפי התפתחות קשרייך עם בחורים ובחורות, תקבלי החלטה עם מי מהם תרצי ליצור קשר זוגי ועם מי מהם תסתפקי אך ורק ביחסי מין, אבל כמו שכתבתי באחד המאמרים ( http://www.zarut.com/shrink-friendly/a11.asp ), זו לא קללה, אלא ברכה. בכלל בחיים, ככל שהאפשרויות שלנו רבות יותר, אני מאמין שאנו אנשים עשירים יותר וכך אני גם מציע לך לראות את עצמך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים