שלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/05/2008 | 19:10 | מאת: מאור כהן

הייי קוראים לי מאור ... יש חברה כבר 5 חודשים וכשאנחנו מתנשקים אני מגיע לזקפה.. מלהסתכל על בחורה אני מגיע לזקפה.. מלגעת בבת עומד לי גם.. אבל יש לי מחשבות שאני אהפוך להומו זה קצת מציק ואני מתחיל לדמיין דברים אגב אני בן 17.. והתאהבתי בהרבה בנות בחיים לא נמשכתי לגבר בחיי היום יום אבל כשאני מאונן אני מסוגל להגיע לגמירה מגבר למרות שעומד לי בקושי והגירוי המיני מאחר עד מאוד... זה אומר שאני הומוסקסואל? אגב אני מאונן עליהם מתוך בדיקה לא כי אני חרמן... ועוד שאלה:אם אני מגיע לזקפה מנשיקה עם חברה שלי זה אומר שאני נמשך אליה מינית?

29/05/2008 | 00:02 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מאור, לפי תיאוריך, אתה סובל ממחשבה טורדנית (אובססיה) שאולי אתה הומוסקסואל, למרות שרוב העובדות בשטח מצביעות אחרת. אובססיה ספציפית זו מוכרת וכדאי לטפל בה בתור שכזו. הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי הן כדי לקבל תמיכה ואישור על היותך סטרייט והן כדי להתמודד על ההפרעה האובססיבית שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

29/05/2008 | 00:04 | מאת: מאור כהן

תודה אני אכן אגיע לטיפול... אבל שאלה לי אליך האם זה אומר שאני נמשך אליה מינית שעומד לי ממנה אפילו מנשיקה או סתם מנגיעה בציצי? וזה כבר לא חדש לי או משו וחברים שלי היו להם חברות ולא עמד להם למרות שהם סטרייטים... מה אתה אומר בתור דוקטור אני נמשך אליה?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים