האם בעלי הומוסקסואל או ביסקסואל?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/05/2008 | 14:12 | מאת: אשתו של

שלום. אני בת 33 ונשואה לבעלי כארבע שנים (+3 שנים לפני כן). אנו מאוד אוהבים האחד את השני אך לא מקיימים יחסים כבר כ-4-5 שנים. בהתחלה זה התאים לי ועכשיו כבר לא. לטענתו הוא ביסקסואל והיו לו יחסי מין חלקיים עם גברים (ללא חדירה אליו). במהלך נישואינו גם היו לו יחסים מזדמנים פעמיים או שלוש שנפסקו כשגילה לי עליהם ולטענתו הם לא חזרו. היינו בטיפול אצל מטפלת מינית שמתמחה גם בהומוסקסואליות והם ביחד הגיעו למסקנה שהוא לא הומוסקסואל. לבעלי תמיד היתה בעיה של זיקפה, איתי ועם נשים בכלל. עכשיו המליצו לו על טיפול בטסופלמד. האם ייתכן שהם טעו? איך אדע?

28/05/2008 | 23:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, גם אם בעלך ביסקסואל, המציאות היא שהוא לא מתפקד איתך מינית וטיפול סקסולוגי לא עזר. היגעתם למצב שבו בעלך נזקק לאמצעים מלאכותיים כדי להגיע לזיקפה איתך, אמצעים שהוא לא נזקק להם כדי להגיע לזיקפה ביחסיו המיניים עם גברים. לפי תיאורייך, בשלב מסוים בקשר ביניכם היעדר יחסי המין לא פגע בך וכעת כן. שניכם די צעירים ואתם גם חברים טובים. נראה לי שמגיעה לך מערכת יחסים שלמה עם גבר סטרייט ולבעלך מגיע לממש את נטיותיו המיניות. לדעתי, טוב תעשו אם תשקלו להיפרד כחברים טובים, ואפילו תמשיכו להיפגש כידידים אפלטוניים במקום לנהל מלחמה עם איבר המין הסרבני של בעלך. להערכתי, בטווח הארוך זה ייטיב אם שניכם. כמובן, אם את רוצה להיות לגמרי בטוחה, את יכולה לפנות אם בעלך לטיפול זוגי, לאו דווקא סקסולוגי, אך הייתי מציע לשניכם להאמין לאיבר המין של בעלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים