מזה אה-מיני?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/05/2008 | 22:42 | מאת: מפחדת

יש לי חבר ואנחנו חברים כבר שנתיים וחצי לאחר שנה שלנו ביחד גיליתי שיש לי את מחלת הסטיבוליטיס בדגדגן, שזה אומר שמצטברים הרבה תאי עצב בדגדגן, וזה נורא כואב לי במהלך קיום יחסי מין מאז אותו יום של גילוי מחלה לא שכבתי איתו במשך שנה וחצי למעט איזה 3 פעמים אני ממש אוהבת את חבר שלי, ואני נמשכת אליו מאוד אבל, אין לי שום משיכה מהמקום שאני רוצה לקיים איתי יחסים או כל דבר מיני, אני לא חרמנית בכלל, אני רק רוצה לאהוב אותו שזה מתבטא בחיבוקים ונישוקים לא ביחסי מין ,, חברה שלי אמרה שאני אה מינית, כי אה מיניים רק אוצים לאהוב ולהחזיק ידיים ולהתחבק לא יותר מזה יכול להיות מצב כזה?

27/05/2008 | 23:39 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מפחדת, ייתכן מאוד שחוסר החשק המיני הוא תגובה לסטיבוליטיס. ככל הידוע לי, המחלה ניתנת לריפוי ע"י ניתוח ועל כך יש צורך להתייעץ עם גניקולוג. אם האדישות המינית תישאר גם אחרי הטיפול הביולוגי, מומלץ לפנות יחד עם החבר לסקסולוג. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים