למה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/05/2008 | 14:22 | מאת: ריגשי

למה גברים תמיד בורחים אחרי שהם גומרים? אפילו אם זה סתם סטוץ.

26/05/2008 | 22:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ריגשי, אינני יודע אם כל הגברים בורחים תמיד, אך הנטייה בהחלט קיימת והיא אינה ייחודית לגברים הומוסקסואלים. שמעתי נשים רבות המתלוננות על כך וגם גברים שלא בורחים ומתלוננים על כך שהם "חייבים" להישאר. ההבדל, אם כן, אינו בין הומואים לסטרייטים, אלא בין גברים לנשים. ידוע לנו ממחקרים, שגברים מחפשים ריגושים ושינויים בעוד נשים מחפשות יותר ביטחון, מגע, רגש ויציבות. אני בכל זאת חושב שיש מספיק גברים שאינם בורחים, בעיקר כשמדובר בקשר, ומאחל לך למצוא אחד מהם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים