שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/05/2008 | 18:36 | מאת: אורן

שלום אם מצד אחד יש מחשבות על גבר וגבר אבל יש לאדם גם מחשבות על אישה אבל אין נסיון לא בזה ולא בזה (וברור שלא ירצה נסיון של גבר וגבר אלא רק להתחתן עם אישה כמו שהוא רוצה להקים משפחה שזה מה שהלב רוצה)והכל בגדר מחשבות אבל האדם רוצה לבחור בחירה של להתחתן עם אישה להקים משפחה בגלל שאין נסיון והרצון הכי גדול שלו זה להתחתן עם אישה כיצד יעזור לעצמו לא לחשוב מה שהוא לא רוצה ולתת לעצמו בטחון שהוא יכול להנשא לאישה לחיות באושר כמו שהוא רוצה ? תודה

26/05/2008 | 09:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אורן, את משיכתך לגברים לא ניתן לחסל. השאלה הקריטית היא אם יש לך משיכה מינית כלשהי לנשים. אם כן, תוכל לממש אותה לצורך יצירת קשר זוגי ומשפחתי עם אישה ולהחליט מה אתה עושה אם משיכתך לגברים (מתנזר, מקיים יחסי מין עם גברים מחוץ לנישואין וכד'). אם, לעומת זאת, אין לך כל משיכה לנשים, לא ניתן ליצור "יש מאין" ותיאלץ לקבל את משיכתך לגברים ולחיות עימה בשלום. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

26/05/2008 | 19:21 | מאת: אורן

שלום כן כמו שכתבתי הכל בגדר מחשבות אין לי ניסיון חלילה עם גברים ואין לי רצון לזה חס וחלילה , כן יש במחשבות גם משיכה לנשים למרות שגם בזה אין לי ניסיון אבל ברור שאני מאוד רוצה להנשא לאישה להקים משפחה ובכלל לא לחשוב על גברים אפילו, השאלה כיצד לעזור עם הבטחון העצמי שלחשוב רק על בת זוג חתונה משפחה ולדעת שהבטחון העצמי יעזור להקים משפחה לצאת עם בחורה להנשא? תודה ורק טוב תמיד

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים