שאלה מעניינת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/05/2008 | 03:21 | מאת: עופר

ההנחה הרווחת בפסיכולוגיה שמשיכה מינית קובעת זהות מינית? האם לא יכול לקרות מצב שהנאה רגשית מחברתו של אדם תוביל גם לרגשות של מיונות? האם לא קרו מקרים שצעירים רבים הנפזים לאבחן נטייה מינית על פי פנטזיה מגלים תחושה שונה כאשר הם משקיעים בהנאה רגשית מחברותו של אדם במציאות?

24/05/2008 | 10:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עופר, זהות מינית (או, ליתר דיוק, מגדרית) - להבדיל מאוריינטאציה (נטייה) מינית - מתארת באיזו מידה האדם מזדהה ומתנהג על פי המגדר (גבר או אישה) שלתוכו הוא נולד. התופעה שאתה מתאר - שקשר רגשי מוביל למשיכה מינית - שכיחה יותר אצל נשים, בעוד אצל גברים אנו עדים לעיתים קרובות למשיכה מינית בלתי ממומשת, כך שברור שהיא זו שקבעה את הנטייה המינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים