מה אחוז ההומואים והלסביות לחוד שאנו יודעים היום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/05/2008 | 22:36 | מאת: אוהד

23/05/2008 | 23:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אוהד, עפ"י הערכות עדכניות, 3%-4% מהאוכלוסייה הם הומואים ו-1%-2% לסביות. זאת בניגוד להערכה השגויה של מסטרס וג'והנסון בדבר 10%, שאומצה בחום ע"י הקהילה ההומו-לסבית, אך היא מתייחסת (א) לכל מי שהיה לו אי-פעם מגע אחד עם בן מינו ו-(ב) למדגמי נוחות בלתי-מייצגים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

01/06/2008 | 23:00 | מאת: אחד

שלום לך ד"ר גידי רובינשטיין, האם הנתונים שציינת כוללים בתוכם גם את הביסקסואליים והביסקסואליות, או שהם מתיחסים רק לאלו שנמשכים רק לבני מינם? בברכה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים