האם אני הומו? מדוע 'פורנו' לא עושה לי את זה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/05/2008 | 03:44 | מאת: חרדי

שלום אני נער חרדי בן 18, נמשך מאוד לבנים, היו לי מקרים של התאהבות בבנים, שכללו מאפיינים מינים מסוימים. עקב ההפרדה שקיימת במגזר שלנו, אין לי יכולת לדעת אם יש לי משיכה לנשים. אבל,, כשאני רואה סרטים, או תמונות, תמיד אמשך יותר אל הגבר. גם באתרי סקס אני מעדיף גברים. אבל נשים כוסיות במיוחד גם ימשכו אותי. האם אני הומו? ואם כן, מה אשעה שזה לא יפריע לי לחיי המין שלי עם אשתי? אין מצב שאחייה כהומו ! עוד שאלה בבקשה. יש לי קושי בזיקפה, והיחום (חרמנות) שלי פחת, איבדתי גם חשק באוננות. אני חושב שזה מגיע עקב ה"מלחמה" שפתחתי בצעירותי באוננות עקב סיבות דתיות. וכן עקבהאהבות האסורות לבנים שהיו לי. יציון שסבלתי תקופה די ארוכה מלחץ, וכן תקופה מסוימת מדיכאון. שאלתי היא, האייך אחזיר לעצמי את המשיכה המינית העוצמתית? והאם החולשה המינית קשור לרגשי האשמה שהיו לי? או שיתכן שהגיל גם אשם - כלומר שאין לצפות לחרמנות של גיל ה-14 . כדאי גם לציין, שצפייה בפורונו לא מרגש אותי כמעט - מוזר?! ומעל הכל מה שאיכפת לי הוא, שכשאני מפנטז וכו', זה רק שיכלית, אבל פיזית ההורמונים לא נותנים את שלהם מה זה?? תודה מראש. בבקשה אל תנסה לערער את הדתיות כי ככה נולדתי. תודה רבה, וסליחה על הטירחה.

15/05/2008 | 10:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חרדי, כל הנערים ההומוסקסואלים עומדים בפני קונפליקטים קשים והדתיים/חרדיים שביניהם פי כמה וכמה. כמובן, שלא אערער לא את סגנון חייך ולא את אמונתך. ישנם הומוסקסואלים רבים בקהילה הדתית והחרדית והם מוצאים את דרכם. בארץ פועל אף ארגון של הומוסקסואלים דתיים www.hod.org.il ובו תוכל להיעזר (גם בלי להזדהות) באינטרנט ו/או בקו החירום שלהם. במידה וקיימת בך משיכה כלשהי לנשים, תוכל להינשא ולהקים משפחה ולקיים יחסי מין מזדמנים עם גברים במקביל ובסתר. לעומת זאת, אם אין בך כל משיכה לנשים, לא ניתן ליצור "יש מאין" והדבר עלול לפגוע בתפקודך המיני עם אשתך. באשר לירידת החשק המיני שלך - בעיקרון, הדבר מצריך בדיקה הורמונאלית מסויימת, אם במקרה שלך אני נוטה להאמין שהתופעה היא תוצאה של הקונפליקטים הפנימיים שתיארת ואשר מתישים אותך ופוגעים בדחף המיני. קח לעצמך תקופה מסוימת של התנזרות, אל תנסה לאונן באופן כפייתי כי "כך צריך" ונסה לראות מה קורה בעוד מספר שבועות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

16/05/2008 | 23:11 | מאת: יניב

רר' גידי, מה זאת התשובה שמעודדת בגידה באישה לה הוא יינשא ? אתה מציג שזה הפיתרון הנכון והלגיטימי לאדם במצבו...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים