לא ברור לגמרי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/05/2008 | 18:17 | מאת: שיר

אני בחור בן 18 ויש לי בעיה קשה אני לא יודע מהם נטיותי המיניות אני מצד אחד אוהב נשים (למרות שלא יצא לי לשכב איתם) מצד שני אני אוהב גברים אבל לא מבוגרים אלא עד גיל 18 ומטה בקיצור שיראו כמו ילדים אבל לא ממש , ומגיל 11 בערך עכשיו אני לא יודע אם אני אולי הומו או פדופיל לא יודע ולא יודע גם איך לטפל ומה לעשות עם זה

12/05/2008 | 23:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שיר, אני חושש שלבד לא תוכל לטפל בזה. פדופיל יכול להיות הומוסקסואל, הטרוסקסואל או ביסקסואל. אם אתה נמשך רק למראה הילדי, גם כשהוא מופיע אצל בגירים הכשירים מבחינת החוק ליחסי מין, אין כל בעיה. מניסיוני בעבודה עם מטופלים הנמשכים לבחורים או נערים צעירים מאוד, מצאתי שבמשך השנים הפער הגילאי בין המטופל לאובייקט המיני שלו נשמר, אך גיל האובייקט נמצא בעלייה (למשל, מי שבהיותו בן 24 נמשך לתלמידי תיכון, בגיל 28 יכול להימשך גם לבני 24 בעלי מראה נערי או אפילו סתם רזים). על כל פנים, כשאתה בעצמך כה צעיר ואתה נמשך גם לבנים וגם ל"ילדים", נראה לי שאתה צריך להתמודד עם שילוב של שתי תופעות קשות כל אחת בפני עצמה ואתה עשוי למצוא אוזן קשבת אצל מטפל, רצוי גיי-פרנדלי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים