נמאס

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/05/2008 | 00:15 | מאת: אסי

נמאס כבר מבנים. הומואים יכולים להיות כ"כ לא נחמדים. שטחיים, שמחפשים רק מה ששרירי וחטוב. אין להם כבוד. אני מדבר עם מישהו באיזה מקום ככה בכיף 40 דק', ואז מגיע ידיד שלו, הוא רץ אליו ושוכח מקיומי. אני כמו קישוט. נמאס כבר זה נוראי.

02/05/2008 | 11:04 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, קשה לי עם הכללות כאלו, אך הרגשתי היא שאם קשה לך לקיים חיי חברה עם גייז, אולי מוטב שתיצור לעצמך תשתית חברתית עם סטרייטים ואז הגיחות שלך לעולם הגייז לא יהיה טראומאטי כזו, כי יהיה לך חוף מבטחים לחזור אליו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים