שאלה מבחורה שמאוהבת בהומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/04/2008 | 01:56 | מאת: נטליה

שלום, השאלה היא כזו, אני מאוהבת במישהו שהוא הומו, שאי אפשר אפילו לראות את זה עליו. הוא אמר לי שהוא דו מיני. לפעמים הוא מראה סימנים, ומתחיל איתי. אבל, לפעמים הוא מרוחק מאוד. כל מה שרציתי לדעת, זה אם יש סיכוי שהומו או כיביכול דו מיני, יוכל לשנות את הנטייה בשביל מישהי יפייפיה שמוצאת חן בעיניו. אני ממש לא יודעת את מי לשאול... אף אחד לא מבין את זה. אני לא יודעת מה עובר לו בראש. תודה מראש ותודה על ההקשבה. אני פשוט לא יודעת מה לעשות יותר.

23/04/2008 | 22:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נטליה, לא ניתן לשנות את הנטייה המינית במובן זה שאי-אפשר להכחיד את משיכתו של חברך לגברים. האם הוא יממש אותה הלכה למעשה תוך כדי זוגיות איתך או לא? זו שאלה שאתם צריכים לפתוח אותה ביניכם ולשים את הדברים על השולחן. האם את מוכנה לכך שבמקביל לקשר הזוגי איתך יהיו לו יחסי מין מזדמנים עם גברים? לחילופין, האם הוא מוכן להתנזר מיחסי מין עם גברים למען הזוגיות שלכם? בכל אלה יש לדון. כמובן, שליופי, לחכמה ולשאר מעלותייך אין כל קשר למשיכתו המינית של חברך לבני מינו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים