שאלה נוספת בקצרה לדר'

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/04/2008 | 11:10 | מאת: יוסי

קראתי את התשובה ,ורציתי לדעת מי זה שאומר שלא נולדים עם זה הדר כתב שזהוי דעה רווחת מי הם האנשים? וגם דבר נוסף איך ידועים אם נולדים עם זה או לא כלומר יש בדיקות לזה לא משנה אם אי אעפשרלשנות ל]פי מה שכתוב בתשובה אני שואל בכללית איך בודקים את זה ? תודה יוסי

22/04/2008 | 19:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוסי, אשתדל להשיב לשתי שאלותיך: א. הדעה הרווחת היא שאם נולדים עם הנטייה המינית יותר קשה לשנותה מאשר אם היא מתפתחת בילדות. ב. אי-אפשר לבדוק אם הנטייה מולדת במקרה מסוים (נניח, במקרה שלך), אלא מדובר במחקר גנטי על מדגם גדול של נבדקים. כאמור, בתחום הזה עדיין לא נאמרה המילה האחרונה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים