שאלה בנושא גנטיקה והומאים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/04/2008 | 21:44 | מאת: יוסי

שלום רב,קראתי את המכתב שמופיע באתר ובו כתוב כל הנושא למה נמשכים לגברים והאם אפשר לשנות את זה והרגשתי בדיוק כל מה שכתוב שם שעברתי על בשרי. וכל זה פיתחתי לבד בראשי במשך שנים בלי ספרים ובלי שום קריאה מהצד, הבנתי שלא נולדים עם זה. רק לפני שבוע הגעתי לאינטרנט ופורסם מחקר חדש שקובע שהומואים נולדים גנטית. (ועד כמה שאני יודע אי אפשר לשנות את זה אם זה גנטי) , לא יודע אם גם אני נולדתי ככה ואיך בודקים זאת אבל בכל מקרה זה סתר לי הכל ונתן לי סתירת לחי, רציתי לדעת האם זה נכון ומה ההשלכות של זה אשמח לקבל תשובה במהרה בנושא יוסי.

22/04/2008 | 00:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוסי, אמנם קיימת דעה רווחת שאם הומוסקסואליות נגרמת ע"י גורמים סביבתיים ניתן לשנותה ואם היא מולדת לא ניתן לשנותה. ואולם, ניסיון רב-שנים של מטפלים רבים מוכיח כי בין אם הומוסקסואליות היא מולדת ובין אם היא נרכשת, אי-אפשר לשנות אותה. ככל הידוע לי, עדיין לא נאמרה המילה האחרונה במחקר הגנטי על הומוסקסואליות, אך כאמור אין בכך כדי לשנות את העובדה שנטייה מינית אינה ניתנת לשינוי במובן זה שאי-אפשר לחסל את המשיכה המינית לבני אותו מין. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים