חבר סטרייט שמן מאוד שמפחד ממני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/04/2008 | 00:09 | מאת: גבר שאוהב גברים שמנים מאוד

יש לי שאלה אני בחור בן 29 שאוהב גברים שמנים מאוד יש לי שכן שגר לי ביתי לפני שהוא ידע שאני אוהב גברים בפרט שמנים כמהוא הוא היה בקשר טוב איתי ואז שהוא גילה שאני נמשך לגברים שמנים ובפרט איליו לגופו הוא נרטע ממני ולא אומר שלום מחשש שאני יעשה לו משהו אף על פי שאני לא יעשה לו משהו אבל אמרתי לו פעם שהוא בדיוק הטעם שלי מה עלי לעשות?

21/04/2008 | 00:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אם יחסיך עם אותו שכן חשובים לך, המלצתי היא קודם כל, לאפשר לו להתרחק ולהכניס את היחסים לתקופת צינון, שבמהלכה הוא יסתגל לרעיון. הייתי ממשיך לומר לו שלום באופן עקבי ואולי בהמשך, לאט ובהדרגה, להגניב גם שאלות קטנות ובלתי מחייבות, כגון "מה שלומך?" או שיחות קצרות על מזג האוויר וכו'. אם ניסיון התקרבות כזה יצליח, הקפד לא להזכיר את נטייתך המינית. שכנך הוא הומופוב ואין בכוחך לשנות זאת. לכן עליך להוריד מסדר היום של היחסים שלכם את כל נושא הנטייה המינית. זה מפחיד אותו ויש לכבד את פחדיו אלה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים