נטיות הומוסקסואליות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/04/2008 | 15:06 | מאת: אימא מודאגת

גידי שלום רק הארה (באות א'), ציינתי כי בני בן 16 (גיל כרונולוגי), אך מבחינת ההתפתחות (לא שכלית) הוא בן 14. כלומר, גם ההתפתחות המינית שלו וגם הגופנית הינה כשל נער בן 14. בברכה

14/04/2008 | 15:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שוב שלום, כוונתך להתפתחות רגשית. גם גיל 14 הוא גיל מבוגר מספיק להתפתחות מינית. על כל פנים, עוררות מינית מגירוי בפי הטבעת אינה אופיינית גם לגיל 14. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים