נטיות הומוסקסואליות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/04/2008 | 19:49 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, בני בן 16. היום נודע לי כי אונן עם מכשיר כלשהו בפי הטבעת. האם הדבר מראה על נטיותיו המיניות ? כיצד ניתן לזהות בגיל כזה נטיות מיניות ? האם לעשות משהו או להניח לו לנפשו בשלב זה ? אודה להתייחסות בהקדם בברכה

13/04/2008 | 21:00 | מאת: לא רופא

אוננות היא פעולה נורמלית ואינה מעידה על נטיה מינית. לא נראה לי שזו סיבה לדאגה.

13/04/2008 | 23:07 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לאמא המודאגת, אתחיל דווקא משאלתך האחרונה, והתשובה היא: בהחלט להניח לו לנפשו. בין אם הוא יתפתח כהומוסקסואל ובין אם לאו, אין בכוחך לשנות את הנטייה המינית. ולעצם מה שמטריד אותך - פי הטבעת הוא אזור ארוגני, כלומר, כולל עצבוב גבוה ועל כן יכול להיות מקור להנאה מינית לא רק עבור הומוסקסואלים. אני בספק אם נער בן 16 שאינו הומוסקסואל יודע זאת, אך לא הייתי ממהר להסיק מסקנות, בעיקר כשהנטייה אינה ניתנת לשינוי. את כן יכולה להכין את עצמך להיות מקור לתמיכה עבור בנך, באם בדיעבד יתברר שהוא הומוסקסואל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

14/04/2008 | 08:24 | מאת: אימא מודאגת

שלום ד"ר רובינשטיין. תודה על ההתייחסות המהירה. בנוגע לבני, האם יש אפשרות כבר בגיל כזה לדעת מהם נטיותיו המיניות ? כיצד מזהים נטיות הומוסקסואליות ? בני כלל אינו נפגש עם בנים, ומה שמוזר הוא, שהוא בדרך כלל נפגש עם בנות.(אולי זה כיסוי..) ? אודה לתשובתך בהקדם בברכה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים