גם אני הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/04/2008 | 17:49 | מאת: יוסף

אני גם מכיר אנשים רבים שהיו הומואים ויצאו מזה לחלוטין, אז זה מאוד לא הוגן מה שדוקטור גידי הנכבד קובע בנחרצות שאין כזה דבר שינוי נטיות, לפחות צריך לידע את האנשים כאן שמי שרוצה יכול לקבל טיפול מתאים (חפשו בגוגל) , גם אני מקבל טיפול וחל שיפור מאוד משמעותי במשיכה שלי לנשים אז בהצלחה וביי

11/04/2008 | 18:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוסף, הגילוי הנאות היה מחייב אותך לחשוף את ה"טיפול" שקיבלת ואשר "יצר" את משיכתך לנשים. לפי כתובת הדוא"ל שהשארת, פתחת תיבה ב"שורש" (www.shoresh.org.il), שהוא אתר של ארגון דתי וסביר להניח שה"טיפול" אינו טיפול פסיכולוגי מקצועי אלא ניתן ע"י איש דת. עם זאת, נשמח לקרוא על פרטי הטיפול הנ"ל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים