לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל אני אנסה...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/09/2005 | 22:46 | מאת: somebody

היי, אני הומו פסיבי ויש לי טחורים במצב בינוני, מה שגורם גם לעצירות ... השאלה שלי היא האם זה אמור להפריע לי לקבל חדירה? האם יש משהו שצריך לעשות או שכדאי לעשות לפני סקס? תודה... :)

06/09/2005 | 23:45 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום somebody, לפי מה שידוע לי על טחורים, היה רצוי להימנע מחדירה עד שהם ירפאו. אחד הטיפולים בטחורים הוא מתן מרככי צואה במטרה להקל על הלחץ - ואילו פין במצב של זיקפה המאפשרת חדירה הוא ללא ספק קשה וגורם ללחץ המופעל על הוורידים במצב של טחורים. בכל מקרה, כדאי להתייעץ עם פרוקטולוג במידה ואתה מרגיש פתוח מספיק לשתף אותו בנטיותיך המיניות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים