ד"ר גידי היקר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/04/2008 | 17:01 | מאת: אסי

מה שלומך? ד"ר, מה עושים כשאין אומץ להתחיל עם מישהו? וזה גררר אוכל לך את הלב. כבר חודשים. אני דלוק על מישהו בסניף מסוים של רשת בתי קפה מצליחה. והאינטואיציה שלי אמרה לי שאולי יש מצב. אני לא בטוח כי הוא מאוד סטרייט. כבר לא איכפת לי אם הוא בקטע או לא. רק לזרוק לו משהו שאני דלוק עליו, לראות איך יגיב, וזהו. תרד לי אבן מהלב. היום היו מספר הזדמנויות ופיקששתי כי אני נורא מתרגש כשהוא לידי. אוף איך אני אחיה עם עצמי?

10/04/2008 | 23:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, הואיל וכלל אינך בטוח שהבחור הנ"ל הוא גיי, העכבות שלך פועלות לטובתך ומונעות ממך להביא על עצמך מצב מביך ולא נעים של התחלה עם בחור סטרייט. הקיצוניות שבה אתה תופס את המצב ("איך אני אחיה עם עצמי?") יחד עם העובדה שאתה מובטל כעת, פונה לנערי ליווי ולגברים שכלל לא ברור שהם גייז - כל אלה גורמים לי להמליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

10/04/2008 | 23:39 | מאת: אסי

אני בטיפול אצל עובדת סוציאלית כבר יותר משנה, בשיטה קוגנטיבי-התנהגותי. אבל אני נהנה לקבל ממך עצות מדי פעם, אתה אומר דברים חכמים ונכונים.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים