מסאג' מקצועי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/04/2008 | 15:55 | מאת: אסי

התחלתי לאחרונה להתעניין ב.. מסאג'ים שמעניקים מעסים מקצועיים (מסג' בעל גוון אירוטי). אפילו הלכתי למעסה בת"א, למסאג' מלווה בהרפייה, נפרדתי מ250 שח. זה מפחיד.. תמיד אמרתי לעצמי שאני לא צריך לשלם בשביל סקס (אפילו אם לא מדובר באמת בסקס) ותראו לאן הגעתי. אני נכנס לאטרף ובוחן כל מיני הצעות למיניהם. אני מובטל ולא יכול לבזבז יותר מדי. מצד שני אני מרגיש שרק ככה אני איהנה בסקס. עם מישהו מושך. איך הגעתי למצב שאני צריך לשלם בשביל זה? :(

09/04/2008 | 22:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, הייתי מפריד בין שני נושאים: מצבך הכלכלי כרגע והעובדה שגילית שאתה משלם תמורת מין. כל עוד אתה מובטל ולא יכול להרשות לעצמך, מן הראוי שתפעיל על עצמך שליטה עצמית גם בנושא הזה וגם בנושאים אחרים - ואני גם מאחל לך שתמצא עבודה במהרה ואוטומאטית חלק גדול ממה שמטריד אותך ייכנס לפרופורציות. לגבי סקס בתשלום - אפשר להבין למה הוא ממכר. אתה מגיע לבחורים שנראים אולי טוב יותר מגברים שאתה יכול להגיע אליהם בלי תשלום והם גם מוכנים לענג אותך. אם זה בא על חשבון מציאת סקס "רגיל" ו/או חיפוש בן זוג, מצבך אכן לא טוב והייתי ממליץ לך לקבוע לעצמך גבולות (נניח, פעם בחודש כשתמצא עבודה). במקביל, אתה יכול לחפש את מה שאתה מחפש (ולא פירטת). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים