אנא עזרו לי ... אני בבעיה ... התאהבות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/09/2005 | 13:51 | מאת: אנונימית

שלום, אני ממש לא יודעת איך להתנהג... התאהבתי באישה (אני חושבת שאני לא לסבית כי אני גם נמשכת לגברים). עבדתי איתה לאורך תקופה כ-3 שנים ולפני כחודש היא עזבה את מקום עבודתה. מאז נכנסתי ללחץ הסטרי ולדכאון. היא נשואה פלוס ילדים. אני הרגשתי לאורך כל הדרך שגם לה יש משהו כלפי אבל אני מפחדת שטעיתי... ולכן לא הצלחתי לאגור אומץ ולהתוודות בפניה ... הרגשתי שבזמן שנפרדנו היא רצתה לומר לי משהו... אך זה לא קרה. עכשיו אני חיה בהרגשה של פספוס אדיר ושוקלת להתקשר אליה ולדבר איתה על הכל אך אני מפחדת שלא אצליח לעשות זאת ויתברר שאין לה כלפי כלום . מה לעשות ? איך לצאת מהדכאון הזה....

06/09/2005 | 23:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימית, נשמע שאת מבולבלת מאוד. את כותבת שאת לא לסבית כי את נמשכת לגברים, אך לא ברור לי האם את נמשכת לנשים, או שמדובר בהתאהבות אפלטונית. הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ מקצועי כדי לנסות ולהתיר את הסבך הרגשי לפני שאת משוחחת עם חברתך. הדיכאון שלך נשמע כאילו איבדת קשר מאוד משמעותי, אך המשמעות של הקשר עבורך לא ברורה וכדאי לנסות לבררה בטיפול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

07/09/2005 | 08:28 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר, אני חושבת שאני בי. אני נמשכת גם לגברים וגם לנשים. נראה לי שההתאהבות היא לא רק אפלטונית כי אני נמשכת אליה מינית ונפשית כאחד. אני פשוט לא יודעת האם כדאי במקרה הזה להיות כנה איתה ולהתוודות בפניה ולראות את התגובה או שזה חסר משמעות ? בנוסף, לאיזה טיפול פונים במקרה הזה ? תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים