קטיעת יד ודעה קדומה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/04/2008 | 09:17 | מאת: אורגד

שלום, הייתי קצין בצהל שנקטעה כף ידי בפעילות מבצעית. אני גיי מוצהר חם ולבבי, אך מתקשה למצוא בן זוג בשל פציעתי, אני נוהג מתפקד, עובד במשרד הביטחון. חוסר המציאה קשה לי. אני בודד ונקרע. שאני יוצא לגיי בר מסתכלים עלי כאל חייזר, לפני הפציעה היו לי מחזרים לא יחידים, אני נאה גברי. אורגד שחמון, תודה

07/04/2008 | 11:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אורגד, הכאב למקרא פנייתך הוא כפול - גם על הפציעה עצמה וגם על השלכותיה האובייקטיביות למציאת בן-זוג בעולם ההומוסקסואלי. אין לי ספק שאילו היית סטרייט, היה לך הרבה יותר קל למצוא בת-זוג, אך בעולם שיש בו דגש חזק כל כך על הופעה חיצונית ואנשים מוכרים את עצמם דרך מספר הקוביות בבטן, אובייקטיבית מצבך קשה יותר. בהקשר זה אני שואל את עצמי האם גיי בר אינו מקום שמעמיד אותך בעמדה פגיעה במיוחד? האם הסביבה הזו הוכיחה את עצמה אי-פעם כיעילה עבורך (לאחר הפציעה) במציאת פרטנר ליחסי מין אפילו? המלצתי היא לבדוק סביבות הכרות אחרות - למשל, אולי במקום שבו תוכל להתנדב, תיתן לאנשים הזדמנות להכיר היבטים אחרים בך ולאו דווקא דרך הנכות. אולי שווה להציע לאגודה להקים קבוצת תמיכה לעזרה עצמית עבור גייז נכים? בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

07/04/2008 | 15:38 | מאת: רועי

היי אורגד, גם אני, כמו גידי, כואב מההודעה שלך, ומתקשה לקבל את האכזריות הזו. נראה לי נכון להחליף את הסביבה בה אתה מכיר אנשים וזו תהיה קלה לך, במיוחד אם אתה גם מוצהר. אני רק מאחל לך הצלחה בחיים האישיים. תרגיש חופשי לפנות לכאן כשתרצה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים