אני רווק דו מיני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/04/2008 | 23:43 | מאת: עידן מלאכי

אני מנהל מערכת של קשר עם בן זוג בחור מקסים בן 25 ואני 33 ובת זוג שותפה לחיים מאין שלישליה אני רוצה להביא ילד לעולם אך בן זוגי מתנה זאת כסיום הקשר שלנו ואני בדילמה מצד אחד אני "מת "לילד ועומדת לפניי האפשרות ומצד שני המחשבה שהקשר שלנו יסתיים גורמת לי צער ותסכול אני לא מוכן לוותר על האבהות ועל הקשר שלי עם בת הזוג ולא עליו כבן זוגי לחיים אהובי יקיר נפשי והחלק המשלים שלי. נא עזרתכם ותגובתכם תודה

04/04/2008 | 10:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עידן, אתה באמת רוצה ליהנות מכל העולמות, אך לשם כך אתה זקוק לשיתוף פעולה של כל המעורבים בדבר. אני רואה איזה שהוא כשל אמפאתי שלך לראות את הדברים מנקודת מבטם של בן ובת זוגך והדבר שווה לדעתי כמה שיחות עם מטפל גיי/בי-פרנדלי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

07/04/2008 | 15:53 | מאת: רועי

היי עידן האם עולה בדעתך להביא ילד עם בן זוגך? נשמע שהקשר עם בת הזוג "משרת" מטרה מאוד מסוימת וחזקה, שאולי יש מקום להגשים אותה איתו. מה דעתך?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים