שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/03/2008 | 14:23 | מאת: אור

שלום יש לי שאלה כללית שקראתי עליה, אדם בוגר מעל גיל 25 שאין לו והוא לא רוצה חלילה ניסיון עם אותו בן מינו ,אבל חולפות לו מחשבות גם אם זה זכר או נקבה שנהם , הכל בגדר מחשבות, אין לו ניסיון בכלל בין שני המינים , הוא מעדיף אבל שחייו יהיו רגילים להתחתן עם אישה להקים משפחה אבל דרוש בו בטחון עצמי כדי להוציא מחשבות שהוא לא רוצה לחשוב אלא רק מחשבות רגילות להכיר מישהי להתחתן להקים משפחה חיי אושר שהוא רוצה טובים, השאלה המציאותית היא איך יעביר לעצמו בטחון עצמי שיוכל להכיר מישהי ולצעוד לאט לצעד של חתונה למרות שאין לו ניסיון ? האם יוכל להתגבר על מחשבות לא רצויות לו ? תודה

31/03/2008 | 22:54 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אור, לא ניתן לחסל משיכה לבני אותו מין (מה שאתה מכנה "מחשבות"), אך אין חובה לממש כל משיכה. אם אתה נמשך גם לנשים, תוכל לממש את המשיכה הזו בצורת חיי זוגיות ומשפחה רגילים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

04/04/2008 | 06:37 | מאת: אור

שלום נכון הבחירה שלי היא לחיות חיים רגילים להנשא לאישה להקים משפחה יותר מכל זו השמחה שלי אך שאלתי האם זה שאין לי ניסיון המחשבות לא מפריעות ? תודה

03/04/2008 | 14:41 | מאת: שלום

תקשיב לי- תתנסה עם בחורים תראה איך זה. השד לא נורא כל כך זה אפילו חויה מהנה. אם תחילט שאתה בכל זאת מעדיף נשים לך עם זה זה הזמן להתנסות. אני התנסיתי עם שני המינים ואני אישית מעדיף נשים אבל עם גברים זו היתה חוויה סוערת מסוג אחר שלעולם לא אשכח. מני

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים