מה זה אומר עלי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/03/2008 | 13:57 | מאת: נער מתבגר

דר' שלום,אני נער כבן 16 ושבעה חודשים,כשהייתי קטן הסתכלתי רק על נשים גברים בכלל לא מעניינים אותי בחיי היום יום בחטיבה תמיד הסתכלתי על נשים בכתה ט' בערך הרגשתי שאני נמשך מינית אל אחד מחברי כשהייתי "בודק" את עצמי הייה עומד לי אבל זה היה רק אליו. חשוב לי לציין שבכתה ו' בערך ניסיתי לקיים יחסי מין עם ילד אחר. הנושא לא עניין אותי ואם אני זוכר נכון לא הייתה לי זקפה. חשוב לי לציין שבחיים לא הסתכלתי על גבר אלא רק הסתכלתי לראות "לבדוק" האם הוא עושה לי את זה ובחיים לא עשו לי את זה זה לא משך אותי כלל בכלל. מאז אותו מקרה הייתי מאונן על בנים ועל בנות.כשהייתי מאונן על בנים הייתה בי תשוקה כזאת גמרתי ממש ממש מהר. אך כשהגעתי לתיכון המשיכה שלי כלפי אותו ילד הפסיקה,לא חשתי בכלום,וגם עכשיו כלל וכלל לא,גם ניסיתי לבחון את עצמי ונגעתי לכמה מחברי באיבר המין,וזה לא עורר בי כלום. כשאני נוסע לבצפר או כשאני ברחוב וכשאני לא חושב על "לבדוק" אני מסתכל אך ורק על נשים ורק הן מגרות אותי ואני נמשך אליהן בצורה חזקה. הלכתי עם כמה חברים לקניון והייתה שם מוכרת ממש ממש מושכת ורק מלהתקרב אליה הגעתי לזיקפה. גם באוטובוס כשלפעמים הייתי נוגע בטעות לבנות בשדיים בלי כוונה זה היה ממש ממש מגרה אותי והייתה לי זקפה.עד עכשיו כשהייתי מאונן על גברים זה היה ממש ממש עושה לי את זה והייתי מגורה מהר. אבל הנושא התחיל לפני שבוע וקצת בערך. כשניסיתי לבדוק את עצמי זה לא עשה לי כלום כשניסיתי לאונן על גברים זה לא גירה אותי או משהו ואפילו כשמישהו נצמד אלי באחוריים הרגשתי תחושה של"זוז זה דוחה אותי" וישר זזתי. מאז שאני ילד קטן תמיד נמשכתי לשדיים זה ממש ממש עושה לי את זה. תמיד בנות מושכות אותי. יש לי חברה אנחנו חברים כבר שלושה חודשים,כשאנחנו מתנשקים יש לי זקפה,בפעם הראשונה שנגעתי לה בציצי היה לי גירוי כזה ואז עמד לי ממש אבל כשאני נוגע בה בציצי(בחזיה) עומד לי אבל אין לי את אותו גירוי. אני מאוהב בה חזק,ממש ממש חזק,חשוב לי לציין שבחיים לא הרגשתי משהו אל גבר ובחיים לא רציתי לעשות משהו עם גבר,זה דוחה אותו המחשבה לעשות משהו עם גבר(לא גורמת לי להקיא או משהו אבל זה ממש לא לדעתי לעשות משהו עם גבר זה לא מושך אותי) כשאני מאונן על בנות אני מגורה הרבה יותר מאשר שכשאני מנסה "לבחון" את הגירוי שלי כלפי בנים. למעשה כשאני מנסה לאונן על הומואים זה לא מגרה אותי ורק כשאשר אני מנסה לאונן על בנות אני מגורה ואז כשאני מחליף ללאונן על הומואים תוך כדי שאני עם זקפה מהסרט של הבנות אני מקבל גירוי כלשהו מהבנים אבל ככה זה גם כשאני מאונן על בנות אני מרגיש זקפה אבל אין גירוי וכשאני עוצר וממשיך לאונן על בנות אני כן חש בגירוי. לפעמים כשאני מאונן על גברים זה כן מגרה אותי אבל לא בצורה שהייתה פעם,חשוב לי לציין שדיברתי עם פסיכולוגים והם אמרו לי שזה הגיל ושאנחנו מתגרים מכל שטות בגיל הזה.אני מרגיש שאני סטרייט ואני יודע את זה אני יכול לחוש את זה כשאני מסתכל על גבר,גם נוסיף שהגבר שאני מאונן עליו הוא יחיד ושום גבר אחר לא גורם לי לגירוי כלשהו. אשמח אם תגיד לי מה הבעיה,האם אני בי סקסואל? הומו? או שאני סתם סקרן לגבי המיניות שלי והכול תקין אצלי,אגב גם חלק מחברי אמרו לי שהם חשים משהו בצורה כזאת. אנא ממך השב לי במהרה,! תודה!:) ושבת שלום

28/03/2008 | 14:04 | מאת: נער מתבגר

טרייט ואני יודע את זה אני יכול לחוש את זה כשאני מסתכל על גבר תיקון:ואני יודע את זה אני יכול לחוש את זה כשאני מסתכל על בת*

28/03/2008 | 16:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נער מתבגר, קראתי בעיון רב את שתי הודעותיך ותשובתי היא חד-משמעית: נכון לשלב ההתפתחותי המוקדם בו אתה נמצא, אתה מתנהג כסטרייט לכל דבר. מגרה אותך חזה של אישה, התקרבות לאישה וכד'. היטבת לתאר את מה שקרה ולא קרה לך עם בנים כסקרנות מינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

28/03/2008 | 16:56 | מאת: נער מתבגר

שכחתי להגיד שכשאני רואה סרטים על גברים הסרט עצמו לא מגרה אותי כלל וכלל ואני לא מגיע לסיפוק או לזקפה,רק בנאדם אחד מגרה אותי מינית ורק במחשבה(לא במציאות) מכל הגברים שאני מכיר בחיים אל הסתכלתי עליהם חשוב לציין אנא ענה במהירות תודה!

31/03/2008 | 22:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שוב, אם אתה נמשך לגברים בפנטזיה ואין לך זיקפה בזמן צפייה בסרטים כחולים, הסיבה יכולה להיות שהמשיכה שלך לגברים מלווה חרדה שמעכבת את הזיקפה. על כל פנים, מריבוי השאלות אני מבין שהפחד שלך שמא אתה הומוסקסואל התפתח לממדים של אובססיה ולכן מומלץ, אולי, לפנות לייעוץ פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים