אהבה מדאיגה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/03/2008 | 15:48 | מאת: סאמי

שלום, הייתי רוצה עזרה דחופה. הבת שלי לסבית והיא בוגרת, אחרי גיל ה- 20. היה בינינו נתק של מספר שנים וכיום אנחנו בקשר חדש. לאחרונה היא התוודתה בפני שהיא מאוהבת בי. אני לא יודעת איך לנהוג, האם אני מגיבה ונוהגת איתה בצורה נכונה ומצד שני אני לא רוצה לאבד אותה. אודה באם תוכל לעזור לי ולכוון אותי איך להתנהג איתה. חייבת עזרה דחופה ביותר

24/03/2008 | 11:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום סאמי, אינני יודע אם לאהבה של בתך אלייך יש קשר לנטיותיה המיניות. מה שברור הוא שהיה נתק, שכל בת זקוקה לאמא ושאת מרגישה מוצפת. המלצתי לך היא לפנות למטפלת משפחתית יחד עם בתך כדי לעשות קצת יותר סדר ביחסים ביניכן, לעזור לכן להגדיר דברים, לגלות חמימות זו כלפי זו ויחד עם זאת לשמור על גבולות בין אם וביתה. הנה קישור לרשימת המטפלים המשפחתיים המוסמכים לפי אזור מגורים: http://www.mishpaha.org.il/?CategoryID=158 בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים