האם הבלתי אפשרי אפשרי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/03/2008 | 02:35 | מאת: אוסקר

אני בן 25 שנמשך לגברים אך מעולם לא הייתי עם גבר ולא התנסתי בשום חוויה מינית עם גבר ולו הקטנה ביותר. זהו משהו שפשוט לא מתקבל מתקבל על הדעת מבחינתי . אני לא דתי או משהו כזה. גדלתי בבית מאוד פתוח ואין זה קשור בכלל לסביבה שלי אלא רק לעצמי ולדרך החשיבה שלי. אין לי בעייה עם הומואים לסביות וכל הנוגע לדבר. רק כשזה נוגע בי אני פשוט לא מוכן לקבל את זה. זו בפירוש אינה צורת ודרך החיים בה אני חושק. העולם הזה זר לי לחלוטין ואין לי כל רצון להחסף אליו. קיימת אצלי משיכה לנשים או לפחות ברצון להיות בזוגיות עם אשה. והדרך בא אמצא את עצמי מאושר היא רק בחיים משותפים עם אשה וילדים ובבנית משפחה חמה ואוהבת. המשיכה המינית לנשים אצלי גם קיימת אך באופן חלש יותר. ורוב נסיונותי חלו כשלון ואכזבה אכזבה לבת הזוג אני מניח וכומובן אכזבה מרה מבחינתי שכן מה יביא אותי כן לחשוק ולרצות בסקס. ולעשות את הדבר הטבעי ביותר של האדם מהי הדרך שתביא אותי לחיים בהם אני חפץ??????

19/03/2008 | 21:51 | מאת: אוסקר יקירי

לא ברור לי מה הבעיה שלך. אתה לא מעוניין באורח חיים של הומוסקסואל ולא חי בפועל כך. אני מציעה שתדבר עם אנשים כאן שחוו חוויות דומות. שלך תמיד

22/03/2008 | 17:10 | מאת: אוסקר

אני אומנם לא חיי חיים של הומוסקסואל ולמעולם לא התנסתי בחוויה מינית עם גבר. סביר להניח שגם לא אתנסה ואני מניח שכאן רובכם הגדול יאמר שאני טועה אך מה לעשות כך החלטתי. אני בכל זאת רוצה לדעת מה אני יכול לעשות על מנת להנות ולרצות סקס עם אשה. כי רגשית אני יכול להתאהב בנשים ולהרגיש מאוד בנוח איתן אך במבחינה מינית אני לא מרגיש משיכה עזה ואת הצורך של קיום יחסים. לא חוויתי אורגזמה עם אשה, אלא רק כשאני לבד. עם איזה סוג של נשים לדעתכם אני צריך להתחבר בכדי להיות בזוגיות, שיכולה להביא גם ליחסים רציניים של הקמת משפחה. איילו נשים יצליחו להבין את בעייתי ולהתמודד איתה ואיך בכלל אני אמור להציג זאת בפנייה?

19/03/2008 | 22:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אוסקר, אם לא הצלחת לתפקד מינית עם אישה, התחזית בכיוון זה אינה טובה. לעומת זאת, די ברור שגם הקן המשפחתי שאתה חולם להקים עם אישה וגם רתיעתך מהקהילה ההומו-לסבית אינם נובעים מניסיון, אלא מעולם דימויים שניזון בעיקר מהדימיון. הומוסקסואלים מנהלים צורות חיים שונות. יכול מאוד להיות שדווקא אותן צורות חיים שאליהן נחשפת באופן חלקי דרך התקשורת או מתוך ראייה אקראית הן אותן צורות חיים ראוותניות או ססגוניות שדוחות אותך, בעוד יש רבים החיים בצורה סולידית הרחק מההמון הסואן. אני הייתי מציע לך להתנסות בשני הכיוונים ולקבל תשובה מתוך המציאות ולא רק על סמך הנחות יסוד שלא בדקת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

20/03/2008 | 14:36 | מאת: תגובה

בכל הכבוד, ד"ר רובינשטיין נראה לי שהעצה שלך לבחור להתנסות עם גברים הנה עצת אחיתופל כי כפי שכולנו יודעים, וגם אני מניסיון אישי, לפעמים אין דרך חזרה...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים